Daruvarac ponovno na policiji! Prijatelj se tukao, on gledao?

Prvo sam vidjela muškarca kako leži pa sam pomislila da se guši. Kad sam prišla, shvatila sam da se radi o tučnjavi. Jedan muškarac udarao je drugog koji je ležao na podu, a neka žena je vikala: ”Nemoj, nemoj, ubit ćeš ga!”.

Nakon što je ta cura zaprijetila da će pozvati policiju, ovaj jači muškarac je glavu muškarca koji je ležao na podu stavio između nogu i nije ga puštao dok nije došla policija, rekla je čitateljica za 24 sata koja se za vrijeme incidenta zatekla u jednom zadarskom trgovinskom centru.

Dodaje kako je Daruvarac cijeli sukob mirno promatrao.

Policija je potvrdila da je bio incident.

U 16.20 sati u Ulici Akcije Maslenice u trgovačkom centru izbio je fizički sukob između tri muškarca (32, 35 i 36 godina). Odmah po dojavi policjski službenici su izašli na teren i sva tri muškarca doveli u službene prostorije policije. Trenutno se provodi kriminalističko istraživanje nakon kojeg će se znati više detalja, rekla je Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije.

Podsjećamo, Općinski sud u Zadru nepravomoćno je osudio Darka Kovačevića Daruvarca na jedinstvenu kaznu od pet godina zatvora zbog premlaćivanja 18-godišnje djevojke u lipnju prošle godine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...