Daruvarca i ekipu navijači gađali čašama i stolicama? Kovačević: “Bio sam na piću, ali nisam se tukao”

Točno je da sam bio s prijateljima u gradu, navečer sam popio piće, ali nemam pojma ni o kakvoj tučnjavi. Nitko me nije napao i nisam se ni s kim tukao, rekao je jučer Darko Kovačević (32).

U subotu rano ujutro, oko 1.40 sati u Kovačkoj ulici na zadarskom Poluotoku, izbila je tučnjava u kojoj je sudjelovalo više ljudi. Temeljem dojave, policija je izašla na teren, ali dok su stigli svi su se razbježali. Pojavilo se nekoliko verzija događaja, a među njima i ona da su članovi navijačke skupine Tornado napali Darka Kovačevića Daruvarca te njegova brata i dvojicu prijatelja. Priča se da su ih gađali čašama i stolicama. Kovačević je sve demantirao, prenosi 24 sata.

– Točno je da sam bio s prijateljima u gradu, navečer sam popio piće, ali nemam pojma ni o kakvoj tučnjavi. Nitko me nije napao i nisam se ni sa kim tukao, rekao im je Daruvarac.

– Događaj je u obradi. Kad je policija po dojavi došla na mjesto događaja, nije nikoga zatekla. Također nam nije poznato da je netko u sukobu ozlijeđen. Više informacija dobit ćete nakon završetka obrade – kazala je glasnogovornica tamošnje policije Ivana Grbin.

Daruvarac se prije nekoliko dana potukao u zadarskom šoping centru Supernova. Bio je s prijateljem kad su naletjeli na muškarca koji je preko društvenih mreža branio djevojku koju je Daruvarac prebio u lipnju prošle godine. Pretučeni mladić kasnije je ispričao portalu Zadarski.hr da su ga srušili na tlo te da ga je Daruvarac udarao nogom u glavu, dok ga je njegov prijatelj počeo gušiti gotovo do nesvijesti.

Nakon toga ih je svu trojicu privela policija. Daruvarac je brzo izašao vani.

Samo koji dan ranije, Daruvarac je Audijem sletio s ceste zbog neprilagođene brzine i udario u zaštitni zid. Pritom se ozlijedio i završio u bolnici.

Odbio je testirati se na alkohol i opojne droge. Prije toga, završio je u zatvoru zbog prijetnje, no prijava je povučena pa su ga potom i pustili.

Daruvarac je 13. lipnja 2018. godine pretukao 18-godišnjakinju. Tukao ju je u jednom zadarskom kafiću i rukama i nogama dok je ona bespomoćno ležala na podu.

Županijski sud u Splitu donio je u četvrtak pravomoćnu presudu kojom se Daruvarac za to kazneno djelo osuđuje na četiri godine zatvora. Nepravomoćno je bio dobio pet godina.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...