Donosimo detaljan program Vaicanto festivala i njihovog projekta Queenvention

Projekt Queenvention tema je prvog izdanja Vaicanto festivala, koji se održava u Zadru 19. i 20. srpnja 2019. godine, na dvije lokacije:

Palača Cedulin: 19.7.- Q&A panel i Dinner with Freddie feat. Peter Freestone;

Zadarski Forum: 20.07.- Queen real tribute Symphony.

CENTRALNI PROGRAM: 20.07. – Queen real tribute Symphony, zadarski Forum

QUEEN REAL TRIBUTE SYMPHONY –NAJBOLJI EUROSPKI QUEEN TRIBUTE BAND

‘The Show Must Go On’, ‘We Will Rock You’, ‘Bohemian Rhapsody’, ‘I Want To Break Free’ i ‘We Are The Champions’ samo su neki od megahitova legendarne grupe Queen koje će na zadarskom Forumu 20.07.2019. izvoditi Queen Real Tribute symphony.

Gotovo identična vokalna izvedba i cjelokupan scenski izričaj glavnog vokala Ivana Ristanovića u ulozi kralja pop-rocka, Freddie Mercury-a, precizna i veličanstvena kulisa simfonijskog orkestra sa 50 glazbenika, ostavljaju posjetitelje bez daha i kod njih bude najljepše emocije.

LOKACIJA

Na prostoru kapaciteta 2.000 gostiju, sa previđenom punom posjećenošću, postavit će se pozornica dimenzije 12 m x 10 m, uz vrhunsku audio i vizualnu produkciju.

Ova prekrasna glazbena priča će se održati na zadarskom Forumu, jednoj od najljepših hrvatskih ljetnih pozornica, čija kulisa je Crkva Sv. Donata.

QUEEN REAL TRIBUTE BAND- VIŠE OD PERFORMERA

Detalji kojima ovaj bend posvećuje pozornost u scenskom nastupu su fascinantni.

Frontmen, koji je poput kameleona preuzeo vokalne sposobnosti, osobnost i fizičke obrise velikog Freddia,  nosi identične kostime kakve je on nosio.

Gitarist koristi model gitare baš kao i Brian May te svira kovanicom umjesto trzalicom kako bi dočarao originalni Queen zvuk.

19.7.- Q&A panel i Dinner with Freddie feat. Peter Freestone, Palača Cedulin;

PETER FREESTONE– DINNER WITH FREDDIE

Poseban gost prvog izdanja Queenventiona je Peter Freestone, dugogodišnji najbolji prijatelj i osobni asistent Freddie Mercury-a, koji će 19. srpnja u prostoru palače Cedulin održati Q&A panel i predavanje, obogaćeno originalnim fotografijama i video materijalima iz njegove privatne kolekcije.

Nakon panela, slijedi Dinner with Freddie- malo gastro putovanje omiljene hrane kralja popa, koja se servirala na zabavama i koju je Freddie osobno preferirao, prema receptima koje je osobno Peter Freestone spravljao.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...