Cestitka_Uskrs

Dragan Župan o nepravdi prema klubu, nadi da će za karijere doživjeti ulazak u Prvu ligu, razlozima dugogodišnjeg neulaganju u klub…

Nogometni klub Zadar s odvjetnikom Davorom Radićem iz Splita, podnio je Vijeću sportske arbitraže Hrvatskog olimpijskog odbora zahtjev za izvanredno preispitivanje odluke Žalbenog tijela za licenciranje Hrvatskog nogometnog saveza.

Ovim putem NK Zadar pokušat će izboriti ono što je već izborio igrama i rezultatima na zelenom travnjaku, odnosno osvojenim 8. mjestom u netom završenoj sezoni, a to je igranje u Drugoj HNL i sljedeće sezone.

S kapetanom Zadra Draganom Županom u emisiji Narodni trg razgovarali smo na ovu temu.

Iskreno nam je kazao kako su mu potekle i suze nakon saznanja što je HNS učinio Zadru. U svojoj 36. godini života i dalje se nada kako će doživjeti ulazak kluba u Prvu ligu, no najvažnije mu je da mlade generacije, među kojima ima mnogo talenata, stasaju u kvalitetnim uvjetima i pozitivnoj atmosferi.

Otkriva nam kako zadnje tri godine nogometašima Zadra nije kasnila niti jedna plaća, sve financijske obveze podmiruju se na vrijeme, dugovi nagomilani puno prije dolaska sadašnje garniture uredno se vraćaju i zbog svih tih činjenica potez HNS boli još više. Grad Zadar trebao bi izdvojiti oko 300 tisuća kuna za infrastrukturu zbog koje smo, između ostalog, izgubili licencu. Zašto to nisu učinili do sada i još mnogo zanimljivih tema, poslušajte u razgovoru:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...