FOTO Sladoledarnica nazvana po kultnom stripovskom junaku nedavno otvorila svoja vrata u Varoši

Od nedavno ljubitelji sladoleda, u samom centru Zadra imaju novo mjesto za uživanje u drugačijim sladoledima, premium okusima, slanom, te veganskom sladoledu bez laktoze.

Sudeći po recenzijama Bob Rock’s je s veselom ekipom u kratkom roku pobrao simpatije Zadrana i turista i postao sladoled o kojem se priča.
Iza ove sladoledarnice simpatičnog imena kriju se vlasnici, bračni par Sokač. Prostor su uredili u kombinaciji retro i modernog stila, a ideja za ime je došla po liku Boba Rocka iz kultnog stripa Alan Ford, omiljenom stripu vlasnika Marka.

U razgovoru s vlasnicima doznali smo da je posebnost ove sladoledarnice u tome što vođeni idejom i strašću svojih dobavljača ne gledaju na cijenu proizvodnje sladoleda već na kvalitetu, zato su se odlučili ponuditi proizvod od najboljih sastojaka a posebnu pažnju posvećuju detaljima.

Posjetiteljima nude sladoled na kuglice, ali i prodaju preljeve i sirovine za kolače te proizvodnju sladoleda.
Trend premium okusa u svijetu raste te i ovdje postaju sve popularniji okusi Rocker, Pistachio, Tofee lješnjak, Čokomenta te Lemon pie. Tako detaljno dekorirani sladoledi su nas mamili na degustiranje, mene su posebno oduševili Pistachio i Rafaelle, a kolegu Toffe lješnjak i Yogoberry.

Posjetite ih u Varoškoj 6 gdje vas očekuje dobro raspoloženo i nasmijano osoblje i genijalni sladoledi, a mi im pošto što su oživili i uljepšali godinama napušten prostor, uspjeli napraviti jedan novi koncept i pristup svemu, za ideju dajemo čistu peticu. Definitivno dolazimo opet, a do tada ih pratimo na Facebooku i Instagramu, a zapratiti ih možete i vi!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...