FOTO Zadar postao bogatiji za specijaliziranu trgovinu koja nudi alkoholna pića koja do sada niste imali prilike probati

Taman na vrijeme za ljetna druženja uz odličnu čašicu zadarska ponuda pića postala je bogatija za specijaliziranu trgovinu koja u svojoj ponudi ima preko 300 vrsta alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Od klasičnih domaćih vina, preko stranih piva, pa do ekskluzivnih ginova i viskija u Moonshine-u se nalazi sve što vam treba. No, nas je posebno zainteresirala ponuda japanskih pića, ginova i viskija, koje do sada nismo imali priliku vidjeti u ponudi gradskih trgovina. Roku gin u sebi sadrži šest japanskih biljaka, a osim što ga je izrazito teško nabaviti njegovoj posebnosti svakako pridonosi i ručno rađena etiketa od japanskog Washi papira. Osim njega u ponudi imaju i Ararat, armenski konjak, kojeg je poprilično teško pronaći u našim krajevima. Svakako treba najaviti da će uskoro u ponudi ekskluzivno imati i nešto novo – Salcombe gin, originalni  višestruko nagrađivani engleski gin, koji se proizvodi u engleskome priobalnom gradiću Salcombe.

Uz pristupačne cijene i široku ponudu treba naglasiti kako će vas u Moonshine-u dočekati individualan pristup i savjeti stručnjaka koji će vam preporučiti, za vas idealno, piće. A ako u ponudi nemaju ono što tražite, ne brinite, naručit će ga za vas. Kažu nam kako je jedna gospođa došla u potrazi za vinom koje se više ne prodaje, međutim oni su ga uspjeli nabaviti.

Osim pića za vlastitu potrošnju ovdje možete nabaviti pića i za ugostiteljske objekte i to s 20% popusta na najveći broj proizvoda. A ako odlazite u goste tu ćete pronaći i poklon pakete pića s uključenim čašama te likere zadarskih opg-ova.

Pratite Moonshine na INSTAGRAMU , FACEBOOKU ili ih Posjetite u trgovini na adresi Obala kneza Branimira 4, vjerujemo kako će svaki ljubitelj dobre kapljice ovdje pronaći piće za sebe. Javiti im se možete i putem maila: [email protected] , a tko god da ih kontaktira, bilo putem društvenih mreža ili maila, dobit će odgovor u najkraćem mogućem roku!

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...