Cestitka_Uskrs

Grdović: “Ja bih odmah dobio izbore, ali Škoro prijatelju, ti se povuci!”

Estradni stručnjaci kažu, na njegovu bi mjestu odmah organizirali 40-tak koncerata po zemlji i u dijaspori.

Miroslav Škoro javnosti je najpoznatiji kao glazbenik. No, bio je već i u Saboru i u diplomaciji, a u poduzetničkim vodama pliva vrlo uspješno. Baš zato njegova je kandidatura mnoge iznenadila.

Predsjednički kandidat ima sto lica: Glazbenik, tv voditelj, konzul, saborski zastupnik, predsjednik uprave Croatia Recordsa, vinar, broker i ne manje važno – suprug i otac.

“Cijelo vrijeme sam sve po malo. Ništa nisam ja specijalno napravio u životu da bi negdje bio nekakav autoritet. Ja sam ono, spadalo, svaštar koji, trudim se ja pošteno odraditi svoj posao”, govorio je Škoro.

U politici se baš nije dokazao, ali sve drugo što je radio išlo mu je od ruke.  I kad se ženio napravio je to temeljito te se tri puta vjenčao s istom ženom, suprugom Kim.

Mnogi se pitaju što je to Škori, uspješnom i glazbeniku i poduzetniku, uopće trebalo u životu. Ni novca ni slave mu ne manjka.

“Škoro za predsjednika, mogu reći da me je iznenadilo, da je to vrlo hrabar potez. Eto, ja kao njegov kolega mogu reći da je njemu jako dobro išlo u ovom poslu i jedno pitanje za Škoru samo: “Tko će mu pjevati pjesme ako on bude predsjednik, tko će mu raditi vino, imao je super vino. Ja mu samo želim puno zdravlja”, kazao je glazbenik Tomislav Bralić.

“Ja Škoru volim kao pjevača, stari smo prijatelji i uvijek ćemo biti prijatelji, ali za predsjednika.. Mogao sam ja bit, ja bi dobio odmah”, rekao je glazbenik Mladen Grdović.

Grdović predlaže da Škoro sve zaboravi.

“Mislim da bi se Škoro trebao povući jer imamo odličnu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović koja je svjetska zvijezda”, kazao je Grdović za RTL.

Na ovo bi Škoro sigurno vratio lopticu jer poznat je po britkom jeziku i smislu za šalu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...