Još stignete iskombinirati; Za dva dana godišnjeg dobit ćete šest slobodnih dana

Ma koliko se šalili na račun toga kako smo lijen narod koji ‘hvata krivine’ koliko god može, teško da bi i najradišniji Europljani preskočili priliku da za par slobodnih dana dobiju lijep godišnji odmor.

Za manje od dva tjedna stižu nam tri praznika, Tjelovo koje pada u četvrtak 20. lipnja, zatim Dan antifašističke borbe koji pada u subotu 22. lipnja, i nakon toga  Dan državnosti u utorak 25. lipnja.

Prema jednostavnoj računici, pod uvjetom da ste slobodni praznicima, za dva dana godišnjeg možete napraviti sebi šestodnevni godišnji. Četvrtak je praznik, kao i utorak, stoga bi Vam trebali dani godišnjeg za petak i ponedjeljak. Šest dana za cijenu dva dobra su ponuda za neplanirani godišnji odmor.

Do kraja godine više nema prilika za spajanje, osim ako ne uzmete godišnji sredinom kolovoza. Tada možete dobiti dva dana godišnjeg gratis, i to 5. kolovoza, Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja koji pada na ponedjeljak, i 15. kolovoza, Velika Gospa koja pada na četvrtak, prenosi N1.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...