Mala škola dojenja održava se u Gradskoj knjižnici ovu srijedu

U srijedu, 19. lipnja u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar, Stjepana Radića 11b, održava se Mala škola dojenja.

Radionicu će voditi Rodine savjetnice sa SOS telefona za pomoć pri dojenju, a pozvane su trudnice i njihovi partneri. Početak radionice je u 17 sati, predviđeno trajanje je 2 sata i 30 minuta (uključeno je 15 minuta pauze).

Zbog ograničenog broja sudionica/ka molimo da se (uz podatak o terminu poroda i kontakt broju telefona) obavezno prijavite na broj mobitela 098/381-616 (poziv, SMS, Whatsapp, Viber). Ako partner dolazi na radionicu, poželjno je prijaviti i njegov dolazak.

Prednost imaju trudnice sa skorijim datumom poroda. Sve dodatne informacije mogu se pronaći Facebook stranicama ‒ RODA Roditelji u akciji te na službenim stranicama udruge Roda na www.roda.hr.

Radionica je besplatna, a donacije su dobrodošle.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...