Manifestacija “Hip hop, a ne dop!” u Kino dvorani Sv. Filip i Jakov

Program manifestacije promovira urbanu kulturu, kao zdravi pokret za prevenciju ovisnosti i uključuje radionice urbanih plesova sa voditeljima iz Splita, Mostara i Berlina, grafiti radionicu na kojoj će se oslikati mural u dvorištu kina te interaktivnu tribinu za prevenciju ovisnosti naslova „Budi svoj“ u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Zadar.

Večernji program počinje u 19 sati a uključuje izvedbe plesnih točaka, urbano plesno natjecanje za djecu i juniore, cypher (zajedničko plesanje u krugu) i beatboxing.

Program prati DJ Sinke Fresh iz Zagreba, a događaj završava sa koncertom skupine Funkallica iz Splita u beach bar-u Faros. Suci natjecanja su poznati urbani plesači Taja Regent Veras, Klara Carev, Boris Zovko, Entoni Radman i Toni Cvitanović.

Sixstep, freeze, cypher, drop, dođi na Hip hop, a ne dop! jer ples, crtanje, glazba, zabava i druženje s ekipom su najbolji lijek protiv dosade i loših navika.

Program:

9:00 sati Plesna radionica Ritam Hip hop-a – Boris i Željka Zovko (Mostar)

11:00 sati Plesna radionica CROwd Control – Klara Carev (Split)

18:00 sati Radionica Capoeira – Sidney Fumaca Martins (Berlin)

18:00 sati Grafiti radionica – Jure Lisac Ink135 (Zadar)

19:00 sati Otvaranje manifestacije Hip hop, a ne dop!

19:15 sati Budi svoj – interaktivna tribina za djecu i mlade (Zavod za javno zdravstvo Zadar)

20:00 sati Natjecanje urbanih plesova, betlovi, cypher, nastupi, DJ Sinke Fresh

21:30 sati Koncert Funkallica u beach bar-u Faros

Projekt KINO – Centar za Kulturu, Inovaciju i Obrazovanje s ukupnim proračunom od 2.099,720,06 HRK financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 100%.

Cilj projekta je jačanje kapaciteta članova i zaposlenika OCD-ova i javnog sektora, u svrhu kreiranja zajedničkog modela sudioničkog upravljanja u kulturi i uključivanje građana u stvaranje većeg broja kulturnih i umjetničkih projekata, u lokalnoj zajednici, uz paralelnu preobrazbu starog kina u Općini Sv. Filip i Jakov u KINO – Centar za Kulturu, Inovacije i Obrazovanje.

Nositelj projekta je Udruga za kulturu i umjetnost U pokretu uz partnerstvo Zajednice udruga Centar nezavisne kulture te Općine Sv. Filip i Jakov.

Informacije i prijave za radionice na mob: 095 379 1234

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...