Napadnuti muškarac: “Nije istina da je Daruvarac samo gledao, on me prvi udario nogom u glavu!”

Nakon što je danas u javnost dospjela još jedna epizoda “gostovanja” Darka Kovačevića Daruvarca u prostorije PU zadarske, razgovarali smo s napadnutim I. B. koji nam je ispričao današnji događaj iz prve ruke.

Nije istina da je Daruvarac samo gledao, on me prvi napao, započinje svoju priču I. B. (podaci poznati redakciji), objašnjavajući današnji događaj iz jednog trgovinskog centra.

Ispred trgovinskog centra približio mi se bijeli Mercedes u kojem je bio Daruvarac s prijateljem i on mi je dobacio neke uvrede, pa sam mu i ja odgovorio istima, govori naš sugovornik.

Kako su se udaljili vozilom, provokacijama nije bio kraj, već ga je Daruvarac, kako govori naš sugovornik, gađao šljunkom.

Ušao sam u centar no oni su krenuli za mnom. U cijeloj toj strci i naganjanju, spotaknuo sam se i pao na pod nakon čega me Daruvarac udario nogom u glavu. Možda i više puta, ne sjećam se sada točno, nastavlja sugovornik.

Tada se i njegov prijatelj pridružio napadu na mene. I on me udario pet ili šest puta u glavu te u jednom trenu počeo čak i daviti.

Od slučajnih prolaznika doznajemo kako je policiji predana snimka cijelog događaja koju je snimila slučajna prolaznica.

Napadnuti I. B. u ovom trenutku nalazi se na hitnom prijemu i čeka kvalifikaciju ozljeda.

Dodajmo ovome informaciju kako se napadnuti I. B. i Daruvarac poznaju otprije, pošto je spomenuti javno stao u obranu pretučene Zadranke, zbog koje je Daruvarac i dospio u javnost.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...