OBUČENI ZA SAMOSTALAN I SIGURAN BORAVAK U VODI

Novih 17 klinaca u dobi od 4 do 8 godina naučili plivati uz PK Jaderu

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Uspješno je završen još jedan ciklus obuke neplivača. Osnovni cilj obuke je pripremiti dijete za samostalan i siguran boravak u vodi.

U ovom terminu obuku je završilo 17 djece u dobi od 4 godine do 8 godina. Na kraju programa koji je trajao 15 dana slijedilo je finalno testiranje gdje su djeca naučeno demonstrirala pred svojim instruktorima i roditeljima. Nakon završene provjere od strane osoblja Plivačkog kluba Jadera sva djeca su za svoj trud na kraju nagrađena klubskim majicama, diplomama i prigodnim poklonima.

Treneri i uprava Plivačkog kluba JADERA čestitaju djeci i njihovim roditeljima na velikom koraku u njihovom životu, a članove koji zbog bolesti nisu završili program u ovom terminu molimo da se jave treneru kada se mogu priključiti slijedećoj grupi.

Djeca koja su uspješno završila program obuke neplivača: Miroslav Krešimir Biloglav, Barbara Han, Stella Jergović, Leona Lleshi, Nika Ljubić, Tonka Magašić, Matija Marić, Tia Morović, Lina Pestić, Eva Predovan, Marieta Rogić, Mislav Sičić, Marko Skenderovski, Gabriel Skenderovski, Jana Vidaić, Ante Vrkić i Ivan Vulić

Treneri koji su provodili program: Ante Džaja, prof i Edgar Nimac

Ostavi komentar koristeći Facebook