Otvaranje ljetne sezone “Fešticom” i upisi u Ljetnu školu plivanja

Još jedna školska godina je iza nas! Vrijeme je da se pozdravite sa školskim klupama i uz veselu ekipu PK Zadra otvorite ljetnu sezonu već tradicionalnom „Fešticom“ koja će se održati u srijedu 26.06.2019. na bazenu Kolovare u 10:00 sati.

Dođite i uživajte u kupanju, suncu, dobrom društvu i raznim igrama powered by Dechatlon: smiješni skokovi, štafete, skakanje u vrećama, povlačenje konopa…. a i najmlađi će imati svoj vlastiti kutak.

Od 27.06. kreće Ljetna škola plivanja Plivačkog kluba „Zadar“ na bazenu Kolovare te pozivaju na upis sve djevojčice i dječake koji žele usavršiti svoje dosadašnje znanje plivanja a pritom i aktivno provesti ljetne dane na svježem zraku.

Zašto baš plivanje? Ako želite da Vaše dijete nauči pravilno plivati, usavrši svoja dosadašnja plivačka znanja ili ga želite uključiti u plivanje zbog unapređivanja zdravlja, pravilnog razvoja, otklanjanja eventualnih zdravstvenih problema, upišite ga u Školu plivanja PK Zadar.

Plivanje je bazičan sport koji pozitivno utječe na rast i razvoj, socijalizaciju i razvoj svih motoričkih sposobnosti. Kao individualan sport daje mogućnost samoostvarivanja, a radom u grupi djeca će steći prijatelje i istovremeno razvijati timski duh.

Treninzi će se na bazenu Kolovare odvijati čak 5 puta tjedno, od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu. Testiranja za upis u Ljetnu školu plivanja odvijaju se svakim radnim danom, do 19.06. na bazenu Višnjik ujutro u 09:30 sati i popodne u 17:45 sati te od 27.06.2019. na bazenu Kolovare u 10:30 sati.

Ljetna škola plivanja Plivačkog kluba „Zadar“ na bazenu Kolovare počinje 27.06.2019. i traje do 31.08.2019. PK Zadar poziva: Dođite na bazen, plivajte i učite s nama kroz igru i zabavu!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...