Ovo su tri horoskopska znaka kojima je ljubomora najveća mana

Iako nas sve u nekim trenucima obuzme osjećaj ljubomore, ovi znakovi definitivno u tome prednjače.

Vrlo često je razlog tome njihova nesigurnost, ali i pesimizam kojem su skloni. Sljedeća tri horoskopska znaka su najljubomorniji u cijelom zodijaku.

Jarac

Unatoč tome što su preostala dva znaka znatno skloniji ljubomori od njih, postoji razlog zašto su i Jarčevi na ovom popisu. Naime, njihova ljubomora najčešće se javlja kada su u vezi jer su vrlo nesigurni u sebe pa im je teško vjerovati partneru. Njihove misli ih često odvedu u nezamislive scenarije zbog kojih često pomišljaju koliko bi dobro bilo živjeti život u tuđim cipelama, piše Index.

Škorpion

Škorpioni su vrlo posesivne osobe po pitanju ljubavi i prijateljstava. Kada pronađu dobrog prijatelja ili kada se zaljube, oni žele provoditi cijele dane s tom osobom i ljubomorni su na sve druge kojima oni poklanjaju pažnju. Baš poput Jarčeva, Škorpioni su vrlo pesimistični pa dopuštaju svojim mislima da upravljaju njima što je poprilično loše.

Blizanci

Blizanci čvrsto sjede na tronu najljubomornijih. Iako se doimaju kao vrlo pozitivne i otvorene osobe, Blizanci su u zbilji vrlo zavidne osobe koje često smatraju da drugi ne zaslužuju to što imaju i da su oni ti kojima bi to nešto trebalo pripasti. Skloni su ogovaranju i predrasudama što proizlazi isključivo iz njihovog nezadovoljstva samima sobom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...