PK Jadera ne posustaje; Još 25 djece u dobi od 4 do 7 godina naučilo plivati

Uspješno je završen još jedan ciklus obuke neplivača. Osnovni cilj obuke je pripremiti dijete za samostalan i siguran boravak u vodi.

U ovom terminu obuku je završilo 25 djece u dobi od 4 godine do 7 godina koji su bili podijeljeni u dvije grupe. Na kraju programa koji je trajao 15 dana slijedilo je finalno testiranje gdje su djeca naučeno demonstrirala pred svojim instruktorima i roditeljima.

Nakon završene provjere od strane osoblja Plivačkog kluba Jadera sva djeca su za svoj trud na kraju nagrađena klubskim majicama, diplomama i prigodnim poklonima.

Treneri i uprava Plivačkog kluba JADERA čestitaju djeci i njihovim roditeljima na velikom koraku u njihovom životu, a članove koji zbog bolesti nisu završili program u ovom terminu molimo da se jave treneru kada se mogu priključiti slijedećoj grupi.

Djeca koja su uspješno završila program obuke neplivača: Antonio Andrić, Nika Begonja, Patrik Beri, Vita Bobanović, Borna Buljat, Maks Buljat, Anja Dobrić, Cvita Dominis, Leo Jasika, Duje Jurlina, Karlo Jurlina, David Katalinić, Korina Knežević, Mia Kurtović, Luka Marjanović, Ružica Mihaljvić, Ivano Miljanić, David Izidor Padovan, Paola Plohl, Lucija Protić, Ana Radović, Tina Radović i Leticia Šimićev.

Treneri koji su provodili program: Ante Džaja, prof i Edgar Nimac


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...