Prema policijskoj verziji Daruvarac je nevin; Njemu se prišlo nožem, gađalo ga kamenjem i oštetilo mu Mercedes

Nepravomoćno osuđen na pet godina zbog premlaćivanja 18-godišnjakinje, Darko Kovačević Daruvarac jučer je bio akter još jednog incidenta u kojem su radile šake.

Usred bijela dana, u trgovačkom centru Supernova, prijatelj i on sukobili su se s 35-godišnjim muškarcem.

Na fotografiji koja je procurila u medije, vidi se kako Daruvarčev prijatelj leži na bespomoćnom muškarcu, dok najpoznatiji akter ove priče promatra sukob.

Nakon što smo izašli s prvim člankom o ovom slučaju, javio nam se I. B. ogorčen navodima da je Daruvarac samo mirno promatrao događaj, ispričavši nam svoju stranu priče.

Prema njegovoj verziji, Daruvarac i prijatelj vidjeli su ga na parkingu trgovačkog centra. Kovačević mu je iz automobila dobacio uvredu, koju mu je on uzvratio, nakon čega zaustavljaju Mercedes i gađaju ga šljunkom. I. B. je ušao u Supernovu, a za njim su krenuli bijesni muškarci. u jurnjavi se spotaknuo i pao na pod. Daruvarac mu prilazi prvi i nogom ga udara u glavu. Priču “dovršava” njegov prijatelj, koji spomenutog udara pet, šest puta u glavu i počinje gušiti uhvativši ga za vrat. Prema navodima I. B. sve se to vidi na snimci anonimne djevojke koja se u tom trenutku ovdje zatekla.

No, današnji epilog priče ide u skroz drugom smjeru.

Naime, prema izvješću zadarske policije, dogodilo se upravo suprotno – I. B. je prišao Daruvarcu i prijatelju sa suvozačeve strane, uputio im prijetnje i pokušao nanijeti tjelesne ozljede oštrim predmetom. Kada su se pokušali udaljili, oni su ti koje je 35-godišnjak gađao kamenjem.

– Jučer u 16,20 sati u Zadru ulica Akcije Maslenice zaprimljena je dojava da je unutar trgovačkog centra došlo do fizičkog sukoba između tri muške osobe. Ubrzo nakon dojave policijski službenici su u službene prostorije doveli tri muške osobe u dobi od 36, 35 i 32 godine. Do sada provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je su se na parkiralištu trgovačkog centra u automobilu nalazili 32-godišnjak i 36-godišnjak kada je sa suvozačeve strane prišao 35-godišnjak i tom prilikom 32-godišnjaku uputio prijetnje i oštrim predmetom mu pokušao nanijeti tjelesne ozljede. 32-godišnjak je tom prilikom zadobio lake tjelesne ozljede dok su na vozilu nastala oštećenja. Kada su se pokušali s vozilom udaljiti s parkirališta, 35-godišnjak je prema vozilu bacio kamenje. Nakon čega su se zaustavili i krenuli za 35-godišnjakom prema trgovačkom centru, gdje je u unutrašnjosti pao na pod i tom prilikom su ga uhvatili, stoji u priopćenju policije.

I. B. zaradio je čak tri kaznene prijave; zbog djela teška tjelesne ozljeda u pokušaju, prijetnja prema 32-godišnjaku i oštećenje tuđe stvari.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...