Prije dvije godine napustio nas je Antonio, uskoro treće izdanje turnira njemu u čast

Dvije godine prošle su otkako nas je prerano napustio Antonio Jurjević, koji je iznenada preminuo 10. lipnja 2017., u 27. godini života.

Antonio je rođen 02. kolovoza 1990. te je, baš kao i njegova braća Karlo i Josip, prošao sve mlađe kategorije Nogometnog kluba Zadar. Bio je odličan vratar, sjajan sportaš i čovjek. Kasnije je još igrao za Hrvace, Pag, Novalju, Primorac Biograd, Raštane, Zelinu i NOŠK, uvijek uživajući u nogometu.

Nažalost, jedna nogometna utakmica bila je i njegov posljednji čin ovozemaljskog života. Antonio je prerano preselio u nebesku vječnost, ali je na svoj način nastavio živjeti kroz uspomenu i neizmjernu ljubav svoje obitelji i prijatelja. Njemu u čast napravljen je prekrasan mural na Bulevaru, a prijatelji su osnovali Humanitarnu udrugu koja nosi njegovo ime i već je pokrenula i sudjelovala u nizu plemenitih akcija za pomoć drugima.

U Antonijevu čast igra se i veliki Memorijalno-humanitarni turnir na Višnjiku, koji će uskoro doživjeti svoje treće izdanje i sve su to stvari koje pokazuju koliki je trag ostavio među svojim prijateljima.

Uspomenu na njega zauvijek ćemo čuvati i u Nogometnom klubu Zadar, gdje je Antonio proveo djetinjstvo i mladost, a u svojoj posljednjoj službenoj utakmici za naš klub osvojio je i trofej. Bilo je to 26.05.2009., kada je Zadar u finalu Županijskog kupa za juniore svladao Hajduk iz Pridrage s 4:1.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...