Cestitka_Uskrs

Provedite produženi vikend uz more zabave i razne gastronomske delicije u srcu Jadrana

Gastro Biograd je manifestacija koja objedinjuje sve nacionalne gastronomske zastave a ove godine će se održati u periodu od 21. do 25. lipnja na lokaciji biogradske rive i Ribarske luka, sve pod organizatorskom palicom Turističke zajednice grada Biograda na Moru i Grada Biograda na Moru.

Sve one koji odluče ovaj produženi vikend provesti u Biogradu i njegovoj okolici očekuje savršen spoj uživanja u hrani, domaćim autohtonim proizvodima i dobroj koncertnoj zabavi, uz nezaobilazne benefite mora i sunca. Manifestacija će započeti u petak 21. lipnja u 21:00 sat gdje nas na dvije pozornice zabavljaju razne klape, a vrhunac večeri bit će koncert grupe TBF.

Na glasovnom mulu spektakl će pripremati ekipa cocktail bara Pocco Locco iz Biograda, a na 4 ofyr roštilja pripremat će se obilje hrane koja će se tu večer besplatno dijeliti svim posjetiteljima. Jedna od zanimljivijih lokacija ove manifestacije svakako je i burger & beer corner na kojoj će ljubitelji slasnih burgera moći birati različite vrste istih, a koje će pripremati Rešetka by Đurina Hiža, inače dobitnici raznih nagrada i priznanja  za svoje proizvode, dobro poznati među ljubiteljima burgera i dobre spize.

Svoje burgere također će predstaviti i lokalne snage, dečki iz pivnice Uvik Kontra.

Nakon dobrog burgera svakako se valja počastiti desertom pa ćete se zasigurno zaustaviti na simpatičnoj, retro prikolici gdje se pripremaju primamljive, malo drugačije palačinke. Puffy lil` pancakes dolaze iz Slovenije i sigurni smo da će osvojiti svakog posjetitelja manifestacije Gastro Biograd.

U subotu su za odličnu zabavu zaduženi Gustafi, nedjelja je rezervirana za Magazin, a u ponedjeljak će nas zabavljati miljenici biogradske publike, dvojac Kuzma & Shaka Zulu. Svi koncerti održavaju se u Ribarskoj luci i potpuno su besplatni.

Ispred Gradske uprave na pozornici se odvija kulturno zabavni program na kojem će nastupati razne klape, KUD-ovi, gradske limene glazbe i mažoret ples, a kulinarski dio u gastro kutku preuzet će gradovi prijatelji grada Biograda na Moru iz Hrvatske i Mađarske. Tradicionalno, svoj obol manifestaciji dat će i Neretvanski lađari koji će pripremati brudet od jegulja.

Svih pet dana od 21. do 25. lipnja na lokaciji biogradske rive svi posjetitelji imat će priliku razgledati OPG sajam na kojem će razni izlagači iz cijele Hrvatske predstavljati autohtone hrvatske proizvode.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...