VIŠE GLAZBE, ZABAVE I KRATKIH INFORMACIJA

Prvim danom srpnja na Antenu stiže ljetna programska shema, a uskoro i puno bolja pokrivenost signalom

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Prvim danom srpnja u program našeg radija stiže ljetna programska shema.

Uz puno više glazbe, manje priče i više kratkih informacija, donosimo puno više zabave i puno više razloga za ostanak uz 97,2 MHz.

S vama se i dalje tijekom tjedna u jutarnjem terminu druže Jakov i Franko u Jutarnjem showu. Od 10 do 14 u dobrom ste društvu s Franom, a od 14 do 18 kroz popodne vodi vas naša Ivana.

Vijesti emitiramo na svaki puni sat, izuzev u 10 i 14 sati kada emitiramo vijesti na njemačkom i engleskom jeziku. I dalje svakih pola sata donosimo najtočniji i najbrži prometni centar za Zadar i okolicu.

I u emisijskim satima dogodit će se promjena, pa se tako emisije koje su do sada na rasporedu bile od 14:17 i 18:17 sele u jutarnji dio programa i emitiraju se od 4 sata ujutro.

Uvodimo i nekoliko novih emisija. Od prvog tjedna srpnja vikendom emitiramo “Zvjezdanih 30”, emisiju u kojoj će Jakov ugostiti poznate face estradnog, političkog, kulturnog i društvenog života grada, županije ali i cijele zemlje, te će upravo oni birati 30 njima najznačajnijih pjesama koje su obilježile njihov život.

Informativni program dodatno se pojačava vikend emisijom “Tjedan u 90 minuta” gdje donosimo pregled svih događanja tijekom tjedna, uz razgovore s bitnim akterima najudarnijih tema minulog tjedna.

Poseban naglasak stavljamo na emisije koje ekskluzivno emitiramo od srijede do subote u 22:30 sati, a riječ je o emisijama “Identity”, “Club Life”, “A State of Trance” i “Spinnin’ Sessions”.

Javljanja voditelja bit će još kraća, broj hitova (prema HOT AC standardu) još veći, a užitak slušanja Antene Zadar – maksimalan.

Još bolja pokrivenost i kvaliteta zvuka

Kako smo odlukom Agencije za elektroničke medije uz suglasnost HAKOM-a i administracija susjednih zemalja osigurali preseljenje odašiljača s lokacije na Dračevcu na novi stup Odašiljača i veza na Maloj glavi na otoku Ugljanu, tako će se područje pokrivenosti našim signalom ali i kvaliteta prijema uvelike poboljšati nakon preseljenja na spomenuti objekt.

U tijeku su sve tehničke i administrativne pripreme za ovo preseljenje.

Uz sve navedeno, uredništvo i produkcija priprema još mnoga iznenađenja za ovo vruće ljeto.

Slušamo se na 97,2 MHz, putem aplikacija, kabelskih operatora diljem svijeta te online putem streama.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar