Prvim danom srpnja na Antenu stiže ljetna programska shema, a uskoro i puno bolja pokrivenost signalom

Prvim danom srpnja u program našeg radija stiže ljetna programska shema.

Uz puno više glazbe, manje priče i više kratkih informacija, donosimo puno više zabave i puno više razloga za ostanak uz 97,2 MHz.

S vama se i dalje tijekom tjedna u jutarnjem terminu druže Jakov i Franko u Jutarnjem showu. Od 10 do 14 u dobrom ste društvu s Franom, a od 14 do 18 kroz popodne vodi vas naša Ivana.

Vijesti emitiramo na svaki puni sat, izuzev u 10 i 14 sati kada emitiramo vijesti na njemačkom i engleskom jeziku. I dalje svakih pola sata donosimo najtočniji i najbrži prometni centar za Zadar i okolicu.

I u emisijskim satima dogodit će se promjena, pa se tako emisije koje su do sada na rasporedu bile od 14:17 i 18:17 sele u jutarnji dio programa i emitiraju se od 4 sata ujutro.

Uvodimo i nekoliko novih emisija. Od prvog tjedna srpnja vikendom emitiramo “Zvjezdanih 30”, emisiju u kojoj će Jakov ugostiti poznate face estradnog, političkog, kulturnog i društvenog života grada, županije ali i cijele zemlje, te će upravo oni birati 30 njima najznačajnijih pjesama koje su obilježile njihov život.

Informativni program dodatno se pojačava vikend emisijom “Tjedan u 90 minuta” gdje donosimo pregled svih događanja tijekom tjedna, uz razgovore s bitnim akterima najudarnijih tema minulog tjedna.

Poseban naglasak stavljamo na emisije koje ekskluzivno emitiramo od srijede do subote u 22:30 sati, a riječ je o emisijama “Identity”, “Club Life”, “A State of Trance” i “Spinnin’ Sessions”.

Javljanja voditelja bit će još kraća, broj hitova (prema HOT AC standardu) još veći, a užitak slušanja Antene Zadar – maksimalan.

Još bolja pokrivenost i kvaliteta zvuka

Kako smo odlukom Agencije za elektroničke medije uz suglasnost HAKOM-a i administracija susjednih zemalja osigurali preseljenje odašiljača s lokacije na Dračevcu na novi stup Odašiljača i veza na Maloj glavi na otoku Ugljanu, tako će se područje pokrivenosti našim signalom ali i kvaliteta prijema uvelike poboljšati nakon preseljenja na spomenuti objekt.

U tijeku su sve tehničke i administrativne pripreme za ovo preseljenje.

Uz sve navedeno, uredništvo i produkcija priprema još mnoga iznenađenja za ovo vruće ljeto.

Slušamo se na 97,2 MHz, putem aplikacija, kabelskih operatora diljem svijeta te online putem streama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...