Razgovarali smo s Nikolinom Cvek; Evo kako komentira trudnoću i ljubavnu vezu s Jovicom

Nakon što nam je prije nekoliko dana Josip Ćiritović – Jovica dojavio sretnu vijest, kako je odabranica njegovog srca, Nikolina Cvek, trudna i nosi njegovo dijete, danas smo razgovarali s njom, no od nje doznajemo sasvim drugačiju priču.

Naime, ona i Jovica uopće nisu u kontaktu, a sve je, kako nam govori Nikolina, bio show koji je davno završio.

On mene i moju obitelj konstantno maltretira. Rekla sam mu jasno da mi nismo skupa i da prestane raditi to što radi – širi laži, govori nam Nikolina u telefonskom razgovoru.

Meni ne treba da me ljudi stalno zovu i pitaju jesam li trudna. Ja trudna nisam i s Jovicom nemam ništa! To je sve bio show i za*ebancija s moje strane. Ja imam svoj život i svog dečka i nije me briga što govori Jovica, nastavlja Nikolina.

Zanimalo nas je, nastavno na sve izrečeno, zašto Jovica ne prestaje tvrditi da je u vezi s Nikolinom, pa i zašto pak tvrdi da je trudna i nosi njegovo dijete. Odgovor nas je, u najmanju ruku – šokirao.

Njega nitko neće i misli da će time nešto postići ali neće, kratko je odgovorila.

Vidjeli su se još nekoliko puta, ali…

Prestankom emitiranja showa “Ljubav je na selu” nisu prestala njihova viđanja. Priča nam Nikolina kako su se vidjeli još nekoliko puta u Rijeci i Zagrebu, no to je bilo prije dosta vremena.

– Nije uopće istina da se mi viđamo dalje, to je laž. Isto je laž i to da se ja više ne bavim glazbom, naravno da se bavim, samo on ne mora znati gdje ja nastupam i kada, dodaje.

Do kraja godine planiram izdati album s novim pjesmama, a onda ću rado doći do Zadra na Antenu promovirati ga, kazala nam je u jutrošnjem razgovoru Nikolina Cvek.

Vjerujemo kako priči ovdje nije kraj. U kojem će se smjeru nastaviti ova TV ljubav i sapunica, ostaje za vidjeti.

Jovica nam je javio sretnu vijest: “Nikolina je trudna, još se dvoumi oko vjenčanja, ali ću je i na to nagovoriti”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...