Stipe Miočić proslavio treću godišnjicu braka i supruzi posvetio dirljivu objavu

Stipe Miočić, UFC borac hrvatskih korijena, proslavio je sa suprugom Ryan Marie treću godišnjicu braka. Koliko mu znači i koliko je zahvalan na svemu što mu je pružila u životu Miočić je svojoj lijepoj supruzi dočarao dirljivom objavom na Instagramu

UFC borac Stipe Miočić sa suprugom Ryan Marie živi u Clevelandu, a par je sudbonosno ‘da’ izgovorio prije tri godine, dok su u srpnju prošle godine Stipe i njegova supruga postali ponosni roditelji kćerkice Meelah.

Američki borac proslavio je treću godišnjicu braka, a iako svojim obožavateljima na Instagramu nije otkrio kako su je on i supruga proslavili, s njima je podijelio dirljivu poruku posvećenu supruzi u kojoj joj zahvaljuje na svemu što za njega čini te za sve godine koje je uz njega.

‘Samo sam svojoj divnoj supruzi htio zaželjeti sretnu 3. godišnjicu braka! Pored još mnogo toga što slijedi, hvala ti što si nevjerojatna majka našoj Moo i nevjerojatna supruga. Najbolje je to što si moj najbolji prijatelj i moj vječni životni suputnik. Volim te malena! Tvoj All-Star!’, napisao je Miočić pokraj fotografije koju je podijelio s obožavateljima na svom Instagram profilu kojeg prati gotovo 800 tisuća pratitelja.

Njihova kćerkica Meelah će za mjesec dana napuniti godinu dana, a UFC borac ne skriva da je protekla godina najsretnija godina u njegovu životu. Malena Meelah njegova je najveća motivacija, a svaki slobodni trenutak slavni borac koristi u druženju s obitelji, prenosi Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...