NA POZDRAVU SUNCA

U ponedjeljak se u Zadru obilježava Međunarodni dan joge uz nazočnost Veleposlanstva Indije

Pixabay/ZARAPIX
Tamni način

Međunarodni dan joge slavi se svake godine diljem svijeta. U 2019. godini Indijsko veleposlanstvo organizirat će njegovo obilježavanje tako što će od 15. do 23. lipnja program biti predstavljen u više od 35 mjesta u Hrvatskoj.

Očekuje se i veliki broj turista te predstavljanje istinskog multikulturnog, multireligijskog i višedimenzionalnog duha Hrvatske.

Indijsko Veleposlanstvo poziva Vas, Vašu obitelj te kolege da nam se pridružite na Međunarodnom danu joge (MDJ) u Zadru u ponedjeljak, 17. lipnja 2019. u 19.00 na Pozdrav suncu (više informacija u privitku), gdje će također nazočiti Veleposlanik Republike Indije Arindam Bagchi.

Joga dokazano poboljšava zdravlje i opću dobrobit duha i tijela. MDJ slavi se svake godine diljem svijeta. U 2019. godini Indijsko veleposlanstvo organizirat će MDJ tako što će od 15. do 23. lipnja program biti predstavljen u 39 gradova u Hrvatskoj. Očekuje se i veliki broj turista te predstavljanje istinskog multikulturnog i multireligijskog duha Zadra, Dalmacije i Hrvatske.

Više informacija možete pogledati na njihovoj Facebook stranici.

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi:


Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar