22-godišnjak uhvaćen bez položenog vozačkog, ima više od 50 prekršaja u prometu

Preksinoć u 22.15 sati u Kožinu, policijski službenici Postaje prometne policije Zadar zatekli su 22-godišnjaka kako upravlja Fiat-om (ZD) prije stjecanja prava na upravljanje – bez položenog vozačkog ispita. Vozač je doveden u prostorije policije, te je jučer uz optužni prijedlog priveden na Prekršajni odjel Općinskog sud u Zadru.

Kako se doznaje zadržan je u pritvoru, budući već ima 50 evidentiranih prekršaja.

Sinoć u 22.10 sati u Gračacu, na DC-27, zatečen je 62-godišnji vozač kako upravlja VW Golf-om (BIH) u vidno alkoholiziranom stanu, a alkotest je  odbio. Vozač  je isključen iz prometa i smješten u prostorije policije do otrežnjenja.

Sinoć u 23.50 sati na DC-106 u Pagu, zatečen je 28-godišnji državljanin Njemačke kako upravlja Toyot-om (ZD) pod utjecajem alkohola od 1,62 g/kg, a kod istog su policijski službenici prilikom kontrole u prometu pronašli i manju količinu marihuane. Vozač je uhićen, te će uz optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama biti priveden na Prekršajni odjel nadležnog suda, dok mu je zbog posjedovanja droge izdan prekršajni nalog.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...