Antena Zadar daruje 10 ulaznica za “Đurologiju” na Murterskom litu

Uvala Čigrađa na dan postaje ljetna pozornica za najgledaniju autorsku predstavu u regiji, “Đurologiju”- autora Branka Đurića Đure.

Šarmantni redatelj, glumac, komičar, rock glazbenik i jedini Sarajlija sa svjetskom i hollywoodskom karijerom, svoj teatarsko- stand up show doveo je do statusa najgledanije predstave, koja se brojkom igranja približava brojci 400.

Đurićeva publika navikla je dugi niz godina na karizmatični stav u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista” i „Audicija” te na iskrenost u izražavanju koji je začinjen prepoznatljivim bosanskim šarmom zbog njegovog naglaska i slenga.

I dan danas su ostale zapamćene TV reklame u kojima je Đuro popularizirao turizam na Jahorini, koja je dovela i do suradnje s Bregovićem na pjesmi Bijelog dugmeta “Hajdemo u planine”. Ništa manje nije značajna ni glumačka uloga u filmu Emira Kusturice, «Dom za vješanje» prikazanim u Cannesu, koji mu je kao mladom glumcu otvorio mnoga vrata, te danas ima niz glumačkih uloga u stranim produkcijama.
U Hrvatskoj su ga dodatno proslavile “Pet minuta slave” i “Naša mala klinika”.

Neosporno je da će se uvala Čigrađa oriti od smijeha, posebno kad se iznimnom glumačkom talentu glumca pridoda i njegova aktivna karijera rokera, frontmena u “Bombaj Štampi”. Svoj glumački nastup obogatio je i nizom izvornih glazbenih numera, prepjeva stranih hitova, koji će, nastavi li Đurin šarm ovako stihijski osvajati srca publike, postati hitovi većih od prvotnih hitova.

Antena Zadar daruje 10 ulaznica (5×2) za “Đurologiju” koja je na rasporedu 23. srpnja u 22 sata u sklopu Murterskog lita.

Tagiraj osobu koju vodiš ispod objave na Facebooku i podijeli objavu na javno. Sretno!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...