Četvrti napad na zgradu Općine Bibinje; Ovoga puta ispisana grafitima, prethodno gađana fekalijama, minirana i oštećena sjekirom

Jutros se opet dogodio napad na općinsku zgradu u Bibinjama.

Ovoga, četvrtog puta u kratko vrijeme, nije gađana fekalijama, ribljim iznutricama ili kiselinom, već je fasada ispisana grafitima.

Jutros u 6.10 primili smo poziv da je zgrada Općine Bibinje ispisana grafitima vulgarnog sadržaja u kojima se vrijeđaju djelatnici, kažu nam iz zadarske policije.

Sjetimo, iako netko sustavno provodi nasilnički otpor prema lokalnoj vlasti, dio mještana ogorčen je jer policija do danas nije našla počinitelje.

Stradala su vrata i pročelje zgrade koja su zalivena fekalijama, ribljim iznutricama i kiselinama. Ovo je treći napad na zgradu. Prvi je bio miniranje ulaza, a drugi napad sjekirom u kojem su također oštećena vrata. Niti jedan slučaj nije riješen. Policija napravi zapisnik i to je sve. Načelnik je bez komentara. Postavlja se pitanje sigurnosti samih djelatnika, jer zgrada nema video nadzor niti bilo kakvu zaštitu, kazao nam je čitatelj prije samo tjedan dana, kada se dogodio treći u nizu napad.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...