26.srpnja u 22:00

Dijelimo 10 ulaznica za koncert Mladena Grdovića na Murterskom litu

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Murtersko lito se nastavlja spektakularnim koncertom Mladena Grdovića, u petak, 26. srpnja 2019. u uvali Čigrađa, s početkom u 22h!

Zadranin kojeg pamtimo još iz vremena dueta “Duo pegla”, u opusu svoje karijere ide konstantno rastućom putanjom. Osim kao interpretator skladbi, priznat je i kao autor glazbe i tekstova. U 40- tak godina karijere, sudjelovao je na isto toliko festivala, njegovi albumi su među najprodavanijima, a broj domaćih i inozemnih koncerata doseže vrtoglave brojke.
Tijekom karijere ostvario je niz uspješnih suradnji s kolegama kroz duete i s brojnim klapama.

Pjesma Mladena Grdovića neizostavna je na proslavama i feštama, mnoge od njegovih pjesama su postale ode Dalmaciji i njenoj tradiciji življenja. No ono što Grdović posebno dotiče je emocija koju bude njegove iskrene, snažne i dojmljive ljubavne pjesme, prožete sjetom, čežnjom i nadom. “ Sve za ljubav”, “Samo ti, Dalmacijo”, “ Nije u šoldima sve”, “ Bacit ću mandolinu”, “ Oči boje lavande”, “Odlazim”- samo su djelić nepreglednog niza balada vječno uklesanih u srca.

Osim što je vrstan glazbenik, nosi titulu izvrsnog zabavljača kojeg publika obožava. Simpatičan je i njegov način interpretacije osobnih životnih crtica kroz iskrene, izravne i šaljive stihove, čineći od njih hitove, koji ga tako publici približavaju i kroz intimniji segment, u kojem iskače iz statusa zvijezde i postaje ravnopravan svakom svom vjerom slušatelju.
Cijena ulaznica je 90 kn u pretprodaji, a na dan održavanja koncerta iznosi 110kn.

Ulaznice možete kupiti u uredu TZO Murter-Kornati, na prodajnim mjestima u sustavu Ticketshop-a i online, a mi vam darujemo 10 ulaznica! 6 ulaznica dijelimo na portalu, a 4 dijelimo u radijskom programu na 97,2 Mhz! Kako bi sudjelovali, u komentarima na Facebooku ispod ovog članka označite koga vodite te podijelite objavu javno! Sretno!

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar