Cestitka_Uskrs

dm Millennium Jump; Tri skoka sa zadarske rive za djecu s poteškoćama u razvoju

Predstavljen program dm millennium jumpa 2019.

Nastavlja se humanitarna priča milenijskog skoka: tri skoka sa zadarske rive za djecu s poteškoćama u razvoju

Trinaesti dm millennium jump održat će se u subotu, 27. srpnja, na zadarskoj rivi, najavili su organizatori na konferenciji za medije održanoj u četvrtak, 18. srpnja, u Zadru. dm millenium jump sastojat će se od tri glavna skoka, a prvi je na rasporedu u 15 sati. U dvostrukom domino te domino skoku, koji će začiniti lopte i dm majice, očekuje se da će i ove godine sudjelovati tri tisuće sudionika.

„Uz tri najmasovnija skoka s jadranske obale, posebnost ovogodišnjeg izdanja dm millenium jumpa bit će natpis ‘SAVE THIS PLANET’ koji će svi sudionici složiti svojim tijelima, a bit će dug 200 metara. Raduje nas što su naši sugrađani prepoznali važnost ovog događanja, kojim želimo pomoći djeci s poteškoćama u razvoju te se uvijek rado odazivaju u velikom broju. Zahvaljujem Turističkoj zajednici Grada Zadra i Gradu Zadru na podršci, kao i dm-u, koji prepoznaje potrebe zajednice u kojoj djeluje i koji nam pomaže u provedbi projekta koji uspješno uključuje brigu o zdravlju i okolišu, turističku promidžbu i dobra djela“, izjavio je Neven Stojaković, začetnik millennium jumpa iz Društva Propela.

Kao i svake godine, nastavlja se humanitarna priča milenijskog skoka. Sudionici svojom kotizacijom podržavaju nastavak rada Škole plivanja za djecu s poteškoćama u razvoju Dječjeg vrtića Latica. Školu plivanja, koja grupnim radom i aktivnostima na bazenu potiče razvoj samostalnosti, jačanje samopouzdanja i osjećaj pripadnosti malih polaznika u dobi od četiri do sedam godina, osnovali su organizatori dm millennium jumpa.

Posjetitelji i sudionici dm millennium jumpa i ove će godine moći pristupiti besplatnim dermatološkim pregledima koje će obavljati tim dermatologa Hrvatskog dermatološkog društva pod vodstvom ugledne dermatologinje i venerologinje akademkinje Mirne Šitum. Riječ je o dm-ovoj inicijativi “Moje ljeto – nešto drugačije”, a svi zainteresirani će uz stručne preglede eventualnih promjena na koži moći naučiti i kako se najbolje zaštititi od sunca.

“Pozivam sve male i velike sugrađane u Zadru, kao i njihove goste, da nam se pridruže u milenijskom skoku kako bismo još jednom pokazali veliko srce i pomogli mališanima Škole plivanja. Na ovogodišnjem događanju poslat ćemo i simboličnu poruku o važnosti održivog načina života, što je posebno važno jer ni hrvatski dio Jadrana nije pošteđen zagađenja. Zabave, glazbe i morskih užitaka neće nedostajati, a za siguran boravak na suncu dm je osigurao i besplatne dermatološke preglede“, izjavila je Slavica Kapulica, područna menadžerica dm-a za Dalmaciju.

Prijave za 13. dm millennium jump počinju u ponedjeljak, 22. srpnja, od 19 do 23 sata, na Narodnom trgu i na Kalelargi ispred dm-a i ograničene su na 3.000 sudionika. Okupljanje sudionika u subotu, 27. srpnja, počet će u 14:00 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...