Dočekali smo i to; Omiljeni restoran brze hrane od sutra uvodi dostavu

Mnogi će na ovu vijest uistinu reagirati – napokon.

Naime, ljubitelji brze hrane, posebno one koju nudi ovaj lanac brze prehrane napokon dolaze na svoje jer se od sutra, 2. srpnja, uvodi dostava!

To je ono što taj lanac restorana propušta omogućiti posljednjih skoro četvrt stoljeća, koliko postoji u Hrvatskoj.

Riječ je o McDonald’su.

Zagrepčani će prvi imati priliku naručivati hranu iz McDonald’sa na svoje adrese. No, prvo će to biti moguće samo kroz tri restorana – Pothodnik, Vrapče i Kvaternikov trg.

Nakon toga bi trebalo krenuti daljnje širenje. Također, dok se u svijetu dostava obavlja sustavom zvanim McDelivery, u Zagrebu će biti druga priča.

Već smo prije dvije i pol godine bili zainteresirani za uvođenje dostave. Međutim u Hrvatskoj nije bilo dostavnih tvrtki koje su mogle odraditi to na vrhunskoj razini. Sad na tržištu imamo tri igrača koji mogu zadovoljiti naše zahtjeve. Radi se o Glovu, Woltu i Pauzi. S Glovom i Woltom surađujemo u drugim državama i krenut ćemo prvo s Glovom. Trebat će nam neko vrijeme da se operativno posložimo, a zatim ćemo vidjeti hoćemo li uključiti suradnju s još jednom ili dvije tvrtke, kazao je za tportal Pavel Pavliček, direktor tvrtke Globalna hrana, nositelja franšize McDonald’sa u Hrvatskoj.

Napomenuo je i da se od ovog noviteta očekuje povećanje poslovanja, što je logično. Dakle, nakon što je u Zagrebu KFC omogućio dostavu, koju godinu kasnije to se odlučio i McDonald’s, a ne treba sumnjati u uspjeh tog projekta jer taj lanac restorana iz godine u godinu bilježi rast prihoda.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...