FOTO: Miss Zadarske županije je Iva Mijolović

U prekrasnom ambijentu Teatro bara u subotu je izabrana Miss Zadarske županije, a najljepšom je proglašena Iva Mijolović. Prvom pratiljom proglašena je Luciana Vulić ,a drugom Tina Ković.
Prekrasnih jedanaest ljepotica natjecalo se za titulu najljepše, a poznato je da su sve dosadašnje pobjednice zadarske županije jako visoko kotirale u finalima Miss Hrvatske stoga je vladalo veliko zanimanje za ovim izborom.
Djevojke su nosile nove kolekcijama poznatih dizajnera Zorana Aragovića koji nam je predstavio urbanu liniju “Bite my Style” , Ivanu Jurić , Ellu Dušević, Galko i butik My Life.
Za predivan izgled finalistica pobrinula se kozmetika  Ziaja kozmetika, make up potpisuje brand Diego della Palma, a sinoć je bio i predstavljen predivan miris sa potpisom poznatog branda Guerlain ” “Mon Guerlain Bloom of rose” koji je sve oduševio svojim mirisnim akordima.
U glazbenom programu nastupili su Antonija Šola i klapa Puntamika. a prekrasna Iva Mijolović kreće u velike pripreme za finale Miss Hrvatske koje se održava krajem kolovoza u Malom Lošinju na Kvarneru.

Miss Zadarske županije osvojila je i bogate poklone među kojima su Ziaja kozmetika, Guerlain, Dieggo della Palma, Trussardi, prekrasnu ogrlicu zlatarnica i srebrnarnica Dominik, Lovely bags , kreaciju Elle Dušević,paket Maraske, sliku akademskog slikara Hrvoja Puškarićai mnoge druge.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...