GALERIJA Koja će od ovih 11 ljepotica postati Miss Zadarske županije?

Večeras u Teatro baru održava se izbor za Miss Zadarske županije za Miss Hrvatske koji je na rasporedu krajem kolovoza u Malom Lošinju.

Za izbor Miss Zadarske županije vlada veliko zanimanje, jer sve pobjednice su do sada bile u samom vrhu najljepših žena Hrvatske, a želja organizatora je ove godine da se kruna najljepše donese u Zadar.

Miss Hrvatske je organizacija koja postoji od 1992. i jedina je manifestacija izbora ljepote u Hrvatskoj koja njeguje natjecanje u svim županija te ima odličnu suradnju sa gradovima.

Ljepotice kao što su Anica Martinović, Branka Bebić, Fani Čapalija, Vanja Rupena, Lejla Šehović, Maja Cvjetković, Aleksandra Grdić, Ivana Ergić, Josipa Kusić , Ivana Mudnić, samo su neke od pobjednica ovog prestižnog izbora ljepote, stoga ćemo uskoro saznati hoće li će neka od zadarskih djevojaka biti u prilici da postane Miss Hrvatske.

Jedanaest finalistica izbora Miss Zadarske županije predstavit će se u modnim izlazima poznatih dizajnera Zorana Aragovića, Ivane Jurić, Elle Dušević, Galka i mnogih drugi, a u glazbenom programu nastupiti će Antonija Šola i klapa Puntamika.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...