Glazbeni spektakl “Donat fest” 3. kolovoza na zadarskom Forumu

Nakon čitavog niza dječjih festivala održanih u organizaciji zadarske produkcije Melodija tijekom posljednjih nekoliko godina diljem Zadarske, Šibensko-kninske i Ličko-senjske Županije, od Gospića preko Vira i Benkovca, do Vodica, ovo nam ljeto donosi pravi glazbeni spektakl na najljepšem zadarskom trgu!

3. kolovoza s početkom u 21 sat mladi će pjevači u dobi od 9 do 16 godina starosti, zablistati pod sjajem reflektora na zadarskom Forumu. Većina ih dolazi iz Zadra i Zadarske županije, ali ima ih i iz ostalih dijelova Hrvatske, od Rijeke do Opuzena! Sve izvođače uživo će, uz direktni prijenos na tri velika video ekrana, pratiti sjajni glazbenici okupljeni u sastavu MARKO VUKAS & SHARE LOVE BAND.

Kroz program će voditi iskusni voditeljski dvojac ANĐELA SARAĐEN FRŽOP I MIJO MIHOVIL BRKIĆ

– Značaj DONAT FEST festivala za naš kraj prvenstveno je u tome što je poslijednjih nekoliko godina zabavnoglazbena scena u Zadru nekako zamrla, “potonula”, pa će mladi pjevači, ukoliko iskoriste pruženu im šansu, a sigurni smo da hoće, pred sjajnom zadarskom publikom krenuti stopama velikana zadarske glazbene scene proteklih desetljeća. Poželimo im sreću i veeeeeeliki aplauz, poručuju iz produkcije Melodija!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...