HGSS ponovo spasila dvoje stranaca! Pogađate koju obuću su imali?

Još jedna potraga za avanturistima koji su krenuli na stijene u neprikladnoj obući završila je sretno zahvaljujući HGSS-ovcima. I dok HGSS konstantno objavljuje upozorenja za turiste, čini se da su neki jako neoprezni i upuštaju se u avanture koje ih mogu stajati života.

HGSS stanica Gospić na svojoj Facebook stranici objavila je da su spasili dvoje stranaca. “U večernjim satima spašeno dvoje stranih državljana sa stijena iznad uvale Zavratnica… probajte pogoditi koju su obuću imali na sebi???”, stoji u objavi na Facebooku. Brojni građani ispod statusa su komentirali još jedan nepromišljeni potez.

Nedavno je HGSS još jednom odlučio upozoriti one koji se odluče zaputiti u planine i to velikim plakatima.  – Dragi turisti, mi poštujemo vas, molimo vas da vi poštujete sami sebe i planinarite odgovorno – stoji u poruci gdje su još stavili tri predmeta koja obavezno moraju imati pokraj sebe – vodu, svjetiljku i punu bateriju mobitela. To je, naravno, minimalna oprema koju moraju imati, piše Večernji.hr

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...