predstavljen javnosti

Ive Ivanov: “Priželjkujem sezonu bez turbulencija i osvajanje nekog natjecanja”

KK Zadar
Tamni način

Nakon što je u petak službeno postignut dogovor između Ive Ivanova i Košarkaškog kluba Zadar, nekadašnji kapetan plavo-bijelih predstavljen je javnosti na održanoj konferenciji za medije.

Ivanov će tako već po četvrti puta braniti boje svoga grada i nije krio svoje ozadovoljstvo što je tomu tako.

“Zadar uvijek ima posebno mjesto u mom srcu i tu su vezane velike emocije. Jako sam zadovoljan da smo se uspjeli dogovoriti već sada na početku srpnja i sada se mogu u glavi opušteno početi pripremati za sve što slijedi. Prošle godine kada sam potpisao za MZT bilo je puno pitanja u mojoj glavi jesam li napravio dobru stvar. Međutim, moram reći kako je to odlično posložen klub i bila je to jako dobra sezona i za mene i za klub. Nadam se da će se što prije vratiti u ABA ligu, jer mu je tamo mjesto. Kada se onda odlučivalo o kvalifikacijama za ABA ligu stvarno sam želio da tamo ne bude Zadar. Jedna lopta je odlučivala i na moju sreću nije ušla.“ – kroz smješak je poručio Ivanov.

Što se želja i ambicija tiče, Ivanov ne krije samopouzdanje i optimizam te smatra kako bi, ukoliko se u djelo sprovede zamišljeno, moglo biti pravo vrijeme za postići konkretniji rezultat u novoj sezoni.

“Nadam se prije svega da ću opravdati povjerenje trenera, ljudi iz kluba i navijača te da ćemo imati jednu sezonu bez previše turbulencija i napokon osvojiti neko natjecanje. Stvarno mislim kako bi ova sezona mogla biti ona prava za nas.”

Na upit koliko je u njegovoj odluci o povratku u Zadar utjecao topao doček zadarske publike u dokvalifikacijskoj seriji otvoreno je poručio:

“Puno. I sada se naježim kada se toga sjetim. Zahvaljujem svima na podršci kako tada tako i ovih dana kada su mi stigle brojne poruke dobrodošlice.“

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar