Ive Ivanov: “Priželjkujem sezonu bez turbulencija i osvajanje nekog natjecanja”

Nakon što je u petak službeno postignut dogovor između Ive Ivanova i Košarkaškog kluba Zadar, nekadašnji kapetan plavo-bijelih predstavljen je javnosti na održanoj konferenciji za medije.

Ivanov će tako već po četvrti puta braniti boje svoga grada i nije krio svoje ozadovoljstvo što je tomu tako.

“Zadar uvijek ima posebno mjesto u mom srcu i tu su vezane velike emocije. Jako sam zadovoljan da smo se uspjeli dogovoriti već sada na početku srpnja i sada se mogu u glavi opušteno početi pripremati za sve što slijedi. Prošle godine kada sam potpisao za MZT bilo je puno pitanja u mojoj glavi jesam li napravio dobru stvar. Međutim, moram reći kako je to odlično posložen klub i bila je to jako dobra sezona i za mene i za klub. Nadam se da će se što prije vratiti u ABA ligu, jer mu je tamo mjesto. Kada se onda odlučivalo o kvalifikacijama za ABA ligu stvarno sam želio da tamo ne bude Zadar. Jedna lopta je odlučivala i na moju sreću nije ušla.“ – kroz smješak je poručio Ivanov.

Što se želja i ambicija tiče, Ivanov ne krije samopouzdanje i optimizam te smatra kako bi, ukoliko se u djelo sprovede zamišljeno, moglo biti pravo vrijeme za postići konkretniji rezultat u novoj sezoni.

“Nadam se prije svega da ću opravdati povjerenje trenera, ljudi iz kluba i navijača te da ćemo imati jednu sezonu bez previše turbulencija i napokon osvojiti neko natjecanje. Stvarno mislim kako bi ova sezona mogla biti ona prava za nas.”

Na upit koliko je u njegovoj odluci o povratku u Zadar utjecao topao doček zadarske publike u dokvalifikacijskoj seriji otvoreno je poručio:

“Puno. I sada se naježim kada se toga sjetim. Zahvaljujem svima na podršci kako tada tako i ovih dana kada su mi stigle brojne poruke dobrodošlice.“

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...