Izvukli smo dobitnike ulaznica za koncert Mladena Grdovića na Murterskom litu

Murtersko lito se nastavlja spektakularnim koncertom Mladena Grdovića, u petak, 26. srpnja 2019. u uvali Čigrađa, s početkom u 22h!

Zadranin kojeg pamtimo još iz vremena dueta “Duo pegla”, u opusu svoje karijere ide konstantno rastućom putanjom. Osim kao interpretator skladbi, priznat je i kao autor glazbe i tekstova. U 40- tak godina karijere, sudjelovao je na isto toliko festivala, njegovi albumi su među najprodavanijima, a broj domaćih i inozemnih koncerata doseže vrtoglave brojke.
Tijekom karijere ostvario je niz uspješnih suradnji s kolegama kroz duete i s brojnim klapama.

Pjesma Mladena Grdovića neizostavna je na proslavama i feštama, mnoge od njegovih pjesama su postale ode Dalmaciji i njenoj tradiciji življenja. No ono što Grdović posebno dotiče je emocija koju bude njegove iskrene, snažne i dojmljive ljubavne pjesme, prožete sjetom, čežnjom i nadom. “ Sve za ljubav”, “Samo ti, Dalmacijo”, “ Nije u šoldima sve”, “ Bacit ću mandolinu”, “ Oči boje lavande”, “Odlazim”- samo su djelić nepreglednog niza balada vječno uklesanih u srca.

Osim što je vrstan glazbenik, nosi titulu izvrsnog zabavljača kojeg publika obožava. Simpatičan je i njegov način interpretacije osobnih životnih crtica kroz iskrene, izravne i šaljive stihove, čineći od njih hitove, koji ga tako publici približavaju i kroz intimniji segment, u kojem iskače iz statusa zvijezde i postaje ravnopravan svakom svom vjerom slušatelju.
Cijena ulaznica je 90 kn u pretprodaji, a na dan održavanja koncerta iznosi 110kn.

Ulaznice možete kupiti u uredu TZO Murter-Kornati, na prodajnim mjestima u sustavu Ticketshop-a i online, a sretnici koji će na naš račun na koncert su:

Marko Slade i pratnja
Nina Bezinović i pratnja
Mirela Javorović i pratnja
Stipan Matak i pratnja
Dunja Barešić i pratnja
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...