Longin: “Sa Žorićem sam popio kavu. I ne razmišlja o nastavku karijere. Nećemo ga čekati do rujna”

Novinare je na Višnjiku zanimalo ima li kakvih novosti oko obnavljanja suradnje s prošlogodišnjim igračima poput Vladimira Dašića, Petra Marića i Luke Žorića.

“S Dašićem sam se čuo, nazvao me i poslao mi je poruku i on je tu negdje. Marić je bio u Italiji, sada se vratio i uspostavili smo kontakt. Sa Žorićem sam popio kavu i tu nema nikakvih novosti. Mogu reći i da ne razmišlja o nastavku karijere. Ali nećemo ga čekati do rujna. Ukoliko se nešto ne dogodi u narednih dvadesetak dana okrenut ćemo se drugim rješenjima.”, kazao je Branimir Longin.

Longin je dodao i kako ima istine da bi William Magarity zbog pristigle ozbiljne ponude mogao napustiti klub. No naglasio je kako će to moći jedino uz odštetu.

“On ima opciju izlaska iz trogodišnjeg ugovora, ali uz odštetu. Kako sada stvari stoje on bi trebao uplatiti odštetu i dobiti prekid suradnje.”

Na kraju Branimir Longin odbacio je tvrdnju kako je klub svojim igračima zabranio nastup na Zadarskoj ljetnoj ligi. Kaže kako se prema igračima išlo tek sa sugestijom.

“Ne možemo mi ništa nikome zabraniti. Ali znamo da se ta Liga igra na betonu, da su kontakti puno čvršći i da je mogućnost ozljeda puno veća. Stoga smo im sugerirali da ako ne moraju ne igraju. Ali nismo im zabranili“, poručio je Longin.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...