Miss Zadarske županije spremna za finalnu večer: “Dugo su me nagovarali, nisam požalila”

Lijepa Iva Mijolović aktualna Miss Zadarske županije spremna je za finalnu večer Miss Hrvatske koja se 31. kolovoza 2019. održava u Malom Lošinju na Kvarneru.

Naša ljepotica već ovaj tjedan odlazi u Topusko na pripreme za Miss Hrvatske gdje će se sa ostalim finalisticama Lijepe naše pripremati te snimati modne fotografije i razglednice , a Iva prije odlaska je izjavila:

“Spremna sam za finale, i dati ću sve od sebe da opravdam povjerenje kada sam izabrana, a veselim se upoznavanju ostalih djevojaka te se nadam da će ne samo meni već i ostalim djevojkama izbor za Miss Hrvatske biti predivno iskustvo koje će nam ostati u uspomeni za cijeli život.

Poznati fotograf Ivan Toman zaslužan je za ideju te modni edotorijal u prekrasnoj kolekciji  “Fleek “by Ella Dušević u kojem je lijepa Iva napravila jedan urbani iskorak u svojoj karijeri koja tek počinje ,a za koju vjerujemo će itekako potrajati.

Za savršen izgled naše ljepotice zaslužne su ruke poznate vizažistice Sendi Marijačić, a lijepa Iva nije krila oduševljenje sa svim što se u ovom kratko vremenu događa oko nje te je nakon snimanja izjavila:

“Ovom se nisam nadala niti u snovima, a sretna sam što smo svi u vrlo kratko vremenu postali kao jedna obitelj te se svima zahvaljujem koji mi pružaju podršku i što su uz mene i nadam se da ih neću razočarati, a posebno organizatore Anitu Maričić i Alena Ljubića koji su tu za mene kad god mi treba i njihovi savjeti i podrška su ono bez čega ne bih mogla. Kao što sam prije izjavila dugo su me svi prijatelji nagovarali da se prijavim, ali sada kad sve sagledam svim curama preporučam da se prijave za izbor za Miss jer zaista ovo je jedno predivno iskustvo koje Vam ostaje za cijeli život, a tim ljudi koji se brine oko Vas je nešto što se riječima ne može opisati osim jedna velika obitelj koja je tu uvijek za Vas”, izjavila je lijepa Iva.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...