Na ovom se raskrižju svi “ubacujemo” prije prolaska automobila s prednosti kretanja, ovaj će Nijemac to dobro platiti

Jučer poslijepodne, na sreću bez težih ozljeda sudionika, dogodila se prometna nesreća na ljeti poprilično opasnom raskrižju koje povezuje Marasku, Solidarnost, Petriće i Put Dikla.
Opasno utoliko što je promet pojačan, pa uslijed nestrpljenja “ubacivanje” prije prolaska svih automobila koja imaju prednost lako može dovesti do sudara.

Upravo to dogodilo se vozaču iz Njemačke kojem je samo jedan trenutak u kojem se preračunao stvorio popriličnu materijalnu štetu na automobilu.

Jučer oko 14 sati na križanju ulica Ivana Gundulića i Miroslava Krleže vozač u dobi od 47 godina upravljao je osobnim automobilom njemačkih registarskih oznaka. Kretao se ulicom Ivana Gundulića te je dolaskom na raskrižje regularno stao na znak stop i propustio vozila s lijeve i desne strane. No, nije propustio sva vozila, pokušao se ubaciti u promet i tada prednjim dijelom udara u automobil zadarskih registarskih oznaka koji je dolazio iz smjera Miroslava Krleže, a kojim je upravljala 46-godišnja ženska osoba, kažu nam iz zadarske policije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...