Strani državljani su inače jedrili unajmljenom jedrilicom, koja se uslijed nevremena nasukala oko 23 sata u uvali Kostanj

Nakon havarije brodice, pomoć im pružili policajci

Screenshot
Tamni način

Sinoć oko 23 sati uslijed jakog nevremena u Zadru te na širem području Zadra i okolice došlo je do više oštećenja vozila prilikom padanja stabala i drugih oštećenja imovine, te više nasukavanja brodica. Na mjestu događaja policijski službenici, kao i sve ostale službe provode potrebite mjere i radnje.

Noćas oko ponoći policijski službenici Prve policijske postaje Zadar su na cesti Kali – Kukljica, na otoku Ugljanu, zatekli šestero danskih državljana koji su se spasili iz nasukane jedrilice.

Policijski službenici su im svesrdno priskočili u pomoć te su ih tijekom noći smjestili u prostorije Policijskog ureda u Preku. Četvero odraslih stranih državljana i dvoje djece su noć proveli u prostorijama policije, a tijekom jutra im je organizirana sva potrebita pomoć ( hrana, medicinska skrb …).

Strani državljani su inače jedrili unajmljenom jedrilicom, koja se uslijed nevremena nasukala oko 23 sata u uvali Kostanj, a oni su bez dokumenata i osobnih stvari pomoć dočekali na obližnjoj prometnici, kada su ih preuzeli policijski službenici.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar