Objavljujemo imena dobitnika ulaznica za “Đurologiju”

Uvala Čigrađa na dan postaje ljetna pozornica za najgledaniju autorsku predstavu u regiji, “Đurologiju”- autora Branka Đurića Đure.

Šarmantni redatelj, glumac, komičar, rock glazbenik i jedini Sarajlija sa svjetskom i hollywoodskom karijerom, svoj teatarsko- stand up show doveo je do statusa najgledanije predstave, koja se brojkom igranja približava brojci 400.

Đurićeva publika navikla je dugi niz godina na karizmatični stav u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista” i „Audicija” te na iskrenost u izražavanju koji je začinjen prepoznatljivim bosanskim šarmom zbog njegovog naglaska i slenga.

I dan danas su ostale zapamćene TV reklame u kojima je Đuro popularizirao turizam na Jahorini, koja je dovela i do suradnje s Bregovićem na pjesmi Bijelog dugmeta “Hajdemo u planine”. Ništa manje nije značajna ni glumačka uloga u filmu Emira Kusturice, «Dom za vješanje» prikazanim u Cannesu, koji mu je kao mladom glumcu otvorio mnoga vrata, te danas ima niz glumačkih uloga u stranim produkcijama.

U Hrvatskoj su ga dodatno proslavile “Pet minuta slave” i “Naša mala klinika”.

Neosporno je da će se uvala Čigrađa oriti od smijeha, posebno kad se iznimnom glumačkom talentu glumca pridoda i njegova aktivna karijera rokera, frontmena u “Bombaj Štampi”. Svoj glumački nastup obogatio je i nizom izvornih glazbenih numera, prepjeva stranih hitova, koji će, nastavi li Đurin šarm ovako stihijski osvajati srca publike, postati hitovi većih od prvotnih hitova.

Antena Zadar objavljuje imena dobitnika 10 ulaznica (5×2) za “Đurologiju” koja je na rasporedu 23. srpnja u 22 sata u sklopu Murterskog lita.

Jadranka Bosotina Šarić plus pratnja

Martina Stojanov plus pratnja

Barbara Mikin Župan plus pratnja

Martina Juričević plus pratnja

Zdenka Margarin Radović plus pratnja

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...