Pjevački studio Mozartine priprema spektakl u Ninu

Dva vrlo posebna sastava Pjevačkog studija Mozartine – Zbor dječaka BoysVoice i Musical zbor Webber nastupaju 14.srpnja u 21 sat na ljetnoj pozornici u Ninu kako bi otvorili program Kulturnog ljeta Grada Nina.

Pjevački studio Mozartine ove godine slavi 20. obljetnicu postojanja i ovo je samo jedna u nizu manifestacija koje su pripremili za publiku diljem Lijepe naše. Već su odradili brojne koncerte u Zagrebu, zagrebačkoj okolici, turneju Djevojačkog zbora u Nizozemskoj, turneju dječjih zborova u Istri, kao i Međunarodni festival zborske glazbe, a sada je vrijeme da svojim izvedbama donesu ljetno osvježenje u južnije krajeve.

Zbor dječaka BoysVoice prvi je muški zbor unutar Pjevačkog studija Mozartine osnovan 2017. godine i koji već sad na vrlo prepoznatljiv i jedinstven način izvodi obrade pop i rock pjesama, stranih i domaćih izvođača pod vodstvom dirigentice Martine Divjak.

Musical zbor Webber, također je osnovan 2017. kao poseban sastav unutar studija koji osim pjevanja, uči i ples, scenski pokret i glumu, te sve to spaja u formu mjuzikla, donoseći najveće hitove Broadwaya domaćoj publici sa svojom dirigenticom Irenom Curić.

Za ninsku publiku uz klavirsku pratnju Virne Kljaković pripremaju hitove Gibonnija, Backstreet Boysa, U2-a, Justina Timberlakea, Queena, te pjesme iz mjuzikla Mamma Mia!, Mathilda, Hairspray, Greatest Showman, itd., te garantiraju nezaboravan provod.

Zato ne propustite ovaj spektakl na ljetnoj pozornici grada Nina u nedjelju, 14. srpnja u 21 sat!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...