Policajca uhvatio za vrat, polio ga pićem i pokidao mu košulju

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar i Odjela općeg kriminaliteta ove PU, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za prisilu prema službenoj osobi.

Naime, jučer nakon dojave kako jedna muška osoba ometa izložbu u Gradskoj loži u Zadru, policijski službenik je oko 11.25 sati u ulici Jurja Barakovića zatekao 47-godišnjaka, koji se oglušio na više upozorenja i naredbi, pri čemu je u vidno alkoholiziranom stanju vrijeđao policijskog službenika.

Kada mu je policajac prišao i pokušao ga zadržati, 47-godišnjak je fizički nasrnuo na njega, najprije ga hvatajući rukama za vrat, a potom ga je polio alkoholnim pićem koje je držao u ruci, dok ga je u jednom trenutku uhvatio za košulju i pokidao mu dugmad.

Kako muškarac nije prestajao s aktivnim pružanjem otpora, policijski službenik ga je uz uporabu tjelesne snage polegao na pod, kojom prilikom ga je muškarac udario u predjelu glave, te pri tom lakše ozlijedio.

Nakon toga je 47-godišnjak uz uporabu sredstava prisile priveden u prostorije policije, gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje, te će uz kaznenu prijavu zbog prisile prema službenoj osobi tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...