Šestorka na Branimiru isprebijala muškarca, pronašli im pušku, teleskopsku palicu i marihuanu

Jučer su policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta i Prve policijske postaje Zadar proveli kriminalističko istraživanje nad pet osoba svi iz Zadra, dok je za šestim osumnjičenim raspisana potraga jer je trenutno nedostupan policiji, zbog kaznenih djela sudjelovanje u tučnjavi i nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Naime, dana 20. srpnja u 4 sata u noći na Obali kneza Branimira u Zadru, ispred ugostiteljskog objekta došlo je do fizičkog sukoba gdje je fizički napadnut 41-godišnjak od strane skupine od šest muških osoba, uslijed čega je teže ozlijeđen.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, prijavljeni se sumnjiče da je oštećenom najprije prišao 30-godišnjak te ga snažnim udarcima nogama i rukama udario u predjelu glave, da bi mu potom  s leđa prišao 27-godišnjak udarajući ga više puta šakama u glavu od kojih udaraca oštećeni pada na tlo, pri tom ga na podu nogama po tijelu udara 31-godišnjak.

Napadu se tada priključuju i druga dvojica, 24-godišnjaka, koji ga nastavljaju udarati nogama po tijelu, a isto tako i 26-godišnjak koji mu prilazi i zadaje veći broj udaraca nogama.

Nakon fizičkog napada, počinitelji su se udaljili, a 41-godišnjak je potražio liječničku pomoć te su mu u Općoj bolnici u Zadru konstatirane višestruke teške tjelesne ozljede, pri čemu je oštećeni iz straha od novog napada zatajio način na koji je zadobio ozljede, a isto tako događaj nije prijavio policiji.

U sklopu kriminalističkog istraživanja kod 26-godišnjaka je pronađena automatska puška, teleskopska metalna palica i više mobilnih uređaja, dok je kod 27-godišnjaka je pronađena manja količina marihuane.

Sinoć su sva petorica uhićenih privedeni pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske zbog kaznenog djela sudjelovanje u tučnjavi, a 26-godišnjak i zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...