Stranac namjerno zapalio kafić “El Patron” u Ražancu: “Pijan je uznemiravao goste. Kada smo zatvorili vratio se s benzinom…”

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim državljaninom Češke, kojeg se sumnjiči za oštećenje tuđe stvari.

Naime, sumnjiči ga se da je s ponedjeljka na utorak, u ranojutarnjim satima, na plaži u Ražancu namjerno izazvao požar na drvenom ugostiteljskom objektu u vlasništvu 51-godišnjakinje.

Protiv 41-godišnjeg stranog državljanina je nadležnom općinskom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog oštećenja tuđe stvari.

Vlasnik kafića “El Patron” kaže nam kako je najteža posljedica ovog događaja činjenica da ne može mirno spavati, jer ne više ne zna tko je kadar bez ikakvog razloga učiniti ovakvo ili slično nedjelo.

Čovjek je pijan uznemiravao naše goste. Ljubazno sam ga zamolio da se udalji. Otišao je kući i smislio osvetnički plan. U ranim satima, kada sam zatvorio kafić, vratio se s benzinom. Polio je zavjese, šank, vrata i trstiku koja nam radi hlad, prepričava nam vlasnik čija sreća u nesreći je što su se u tom trenutku u blizini objekta našli njegovi prijatelji.

Prijatelji su se baš vraćali s kupanja. Vidjeli su gusti dim. Kantama su gasili požar, a tada su došli i vatrogasci. Policiji sam prijavio slučaj, izrazio sumnju u počinitelja djela. Našli su ga vrlo brzo i dobili njegovo priznanje, zaključuje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...