Tko je atraktivna Petra koja je razbjesnila Hrvatsku komentarima o vatrogascima?

Influencerica i YouTuberica Petra Dimić ponovno se našla u središtu pažnje javnosti nakon što se uživo javila sa Zrća, gdje je noćas požar zahvatio šumu iza kluba Kalypso i zbog kojeg je evakuirano 10 tisuća ljudi s poznate novaljske plaže.

“Dragi moji, dobrodošli u live. Da vam pokažemo što se dešava i koja je situacija nakon požara koji traje 6 sati. Tek sad su se sjetili ugasiti požar btw, tek sad su poslali kanader! Ovo ti je Hrvatska, samo da kažem svima, ovo je Hrvatska. Nakon šest sati su se oni sjetili gasiti požar. Samo vidite što se događa. Znači, mi šest sati stojimo, smrzavamo se, čekamo s milijun ostalih ljudi. Neću vam govoriti ništa lijepo, jer je ovo katastrofa. Sedam ujutro i dalje gori. Četiri sata smo spavali vani na hladnoći dok gori požar pored nas, u žbunju smo spavali”, opisivala je Petra na snimci koja se više ne može pronaći na njezinom profilu.

Snimka je brzo izazvala veliku pozornost i brojne gnjevne komentare, a Petra je uskoro objavila video u kojem je rekla “da je se krivo shvatilo” te da je “dugo trebalo zbog okolnosti i vjetra, a ne zato što su vatrogasci loši ili nešto”.

“Svaka čast njima i svaka čast našim dragim ljudima koji su nas spasili”, rekla je.

Prošli je put javnost bila bijesna zbog Petre prije sedam mjeseci, kad je gostovala u HRT-ovoj emisiji Nedjeljom u 2. Gledatelji su smatrali da njoj i drugim influencerima tamo nije bilo mjesto, iako su tema emisije bili upravo hrvatski influenceri.

Na Instagramu je prate 382 tisuće ljudi, a na YouTubeu ima 224 tisuće pretplatnika.

Sa svojim vršnjacima na internetu razgovara o svakodnevnom životu, modi, kozmetici i zabavi. Lani je završila srednju školu, a već odlično zarađuje na YouTubeu i Instagramu. U Nedjeljom u 2 je rekla da se ovim poslom bavi od 12 godine, a zarađivati je počela već u prvom razredu srednje škole, piše Index.

Među temama o kojima je progovorila bilo je i povećanje usnica. Kako je otkrila, imala je komplekse zbog opuštenosti i nejednakosti gornje usnice.

Ove je godine objavila i svoju knjigu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...