Uživaju u Zadru; Boris raznježio fanove fotkom supruge Doris i mezimice Gite

Suprug glumice i voditeljice Doris Pinčić Rogoznica, na svom Instagramu nerijetko objavi detalje iz njihovog privatnog života, a sada je odlučio pokazati trenutak njihove obiteljske idile koju trenutno proživljavaju u Zadru.

Doris Pinčić Rogoznica već je šest godina u sretnom braku s glazbenikom Borisom Rogoznica. Ljupki par ima dvoje preslatke dječice, 5-godišnjeg Donata i kćerkicu Gitu koja je prošloga tjedna proslavila prvi rođendan, s čijim nas fotografijama nerijetko razvesele, prenosi Tportal.

Obitelj Rogoznica zadnjih dana boravi u svom rodnom gradu Zadru, a tata Boris objavio je odande, na svom Instagram profilu fotografiju pored koje je poručio: ‘Moje cure. Nije potreban filter’.

Podsjetimo, Boris i Doris u braku su od 2013. godine. Doris, uz televizijski posao radi i na radiju te rado snima kulinarske uratke pod nazivom ‘Kuhinja babe Eve’.

‘Dobiti Doris za ženu je kao dobiti na lotu sedmicu, samo je stvar hoću li ja toga biti svjestan ili neću’, svojedodno je izjavio Boris Rogoznica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...