Znamo i cijene ulaznica za koncert Rite Ore u Zadru, od srijede kreću u prodaju!

Svjetska pop zvijezda Rita Ora u Zadar dolazi u sklopu turneje tijekom koje je pjevala i popunila dvorane u najvećim svjetskim metropolama.

Senzacionalna vijest o koncertu svjetske megazvijezde Rite Ore u Zadru 30. kolovoza snažno je odjeknula u Hrvatskoj, ali i šire! Njeni fanovi bit će oduševljeni jer će se od srijede, 3. srpnja u 12 sati moći kupiti ulaznice za ovaj glazbeni spektakl na Višnjiku!

Svi koji žele osigurati svoju ulaznicu za jedan od najboljih koncerata u Hrvatskoj ove godine moći će je kupiti po early bird povoljnijim cijenama putem www.ticketshop.hr i na njihovim prodajnim mjestima diljem Hrvatske. Ulaznice će biti moguće kupiti i na blagajni Športskog centra Višnjik od 8. srpnja, ponedjeljak – petak od 14 do 20 sati.

Broj early bird ulaznica je ograničen, a one iznose 220 kuna te za FAN PIT 270 kuna, dok je cijena VIP ulaznica fiksna i iznosi 450 kuna.

U Zadru će, osim u ŠC Višnjik, ulaznice biti moguće kupiti na prodajnim mjestima Ticketshopa – TISAKmedia Supernova, TISAK Kalelarga I, Elizabete Kotromanić 2 i COMBO Music shop, Vladka Mačeka 3.

Iz ŠC Višnjik poručili su kako vlada veliki interes za ulaznicama te kako im od objave potvrde održavanja koncerta stalno stižu upiti kako i gdje kupiti karte.

– Svim fanovima i onima koji žele uživo poslušati jednu od najvećih pop zvijezda i zaplesati na hitove poput Let You Love Me, Your Song, Anywhere i brojne druge preporučamo da čim prije osiguraju svoju ulaznicu i to po povoljnijim cijenama, kažu iz Višnjika.

Globalna pop zvijezda Rita Ora koncert u Zadru održat će u sklopu turneje povodom promocije novog albuma Phoenix. Rita je na ovoj turneji već nastupila u brojnim metropolama diljem Europe, a u gradovima poput Londona, Pariza, Milana, Osla i drugih tražila se karta više.

Organizator koncerta je ŠC Višnjik, suorganizator je Turistička zajednica Grada Zadra, uz pokroviteljstvo Grada Zadra.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...