Blizanac na mobitelu, ovan u vodi: Urnebesni opis 12 znakova na ljetovanju

Prepoznajte u tekstu svoje voljene mame, bake, šogorice, partnere i prijateljice.

Na putu

Ovan se nervira što vozilo ne ide brže, a djevica zbog mrvica koje su se pojavile nakon što je škorpion krišom pojeo sendvič da ga nitko ne bi tražio “griz”. Strijelac je nabio sunčane naočale i skinuo japanke pa bose noge dignuo na sjedište ispred sebe, zbog čega se rak rasplakao.

Blizanac je već promijenio nekoliko statusa na Fejsbuku: “Krećemo”, “Krenuli smo”, “Evo idemo”, “Super nam je”, “Evo škorpion jede, rak plače, ovan mi ide na živce…” Vaga pazi da se ne zgužva i ljubazno moli bika da se makne od nje s čokoladom i sokom jer će joj zaflekati haljinu.

Lav kroz prozor maše svima koje vidi u prolazu jer je siguran da svi u njega gledaju. Jarac prebrojava novac i računa koliko mogu u prosjeku potrošiti po danu, a vodenjak isprobava masku za ronjenje. Riba spava.

Na odredištu

“Thank God, stigli smo”, stavlja Blizanac novi status na Fejs. Vodenjak lajka. Ovan je već u moru. Škorpion je skupa s torbom zauzeo kupaonIcu, zbog čega vaga plače ispred vrata jer se mora hitno presvući i popraviti frizuru. Djevica ima živčani slom jer je u apartmanu već totalni nered, nitko nije raspremio stvari!

Strijelac je otišao u obilazak mjesta, bik po ribu za roštilj, rak kuha juhu za sve njih. Jarac još jednom prebrojava novac i cjenka se s gazdom apartmana. Lav na terasi pozira prolaznicima. Riba se tek probudila i razmišlja o smislu života.

Na plaži

“Juhuuu, evo nas na plaži”, blizanac objavljuje novu fotku na Fejsu, Instagramu i Twitteru. Na slici je Djevica ispod šešira s obodom od metar i pol, a u ruci drži kremu sa zaštitnim faktorom 50. Rak je zamotan u ručnik s likovima iz crtanih filmova.

Vaga ima kupaći kostim u vrijednosti polovnog automobila. Lav pokazuje savršenu figuru, riba se ne vidi od vlastitog fotoaparata, a strijelac lavu i vagi drži rogove od dva prsta. Škorpion je okrenuo leđa i zabranio tagiranje.

Vodenjak se slika s ronilačkom maskom i perajama, jarac ima tri knjige pod rukom, bik liže sladoled. Ovna nema na slici, otplivao je 200 metara.

U večernjem provodu

“Party Night”, tvita blizanac i ne objavljuje sliku jer su pocrvenjeli na suncu svi osim djevice. Bik je raspalio roštilj, a lav tvrdi da on to zna bolje. Strijelac je pozvao cijelo susjedstvo na party, škorpionu se to nije svidjelo, pa se mrgodi u kutu.

Rak svima servira tanjuriće i nutka ih voćem. Vaga je u večernjoj haljini i nagovara ribu da je slika u svim pozama. Vodenjak predlaže da se sutra ide na tečaj ronjenja ili u podvodni ribolov, jarac računa je li to isplativo. Ovan je otišao na noćno plivanje, piše portal Zadovoljna.

Napomena uz ovaj tekst

Astrološke prognoze su zabavne prirode i ne temelje se na znanstvenim činjenicama. Osobe bi uvijek trebale donositi odluke na temelju svojih vlastitih iskustava i rasuđivanja, a ne na temelju astroloških prognoza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...