Diljem županije provale i krađe; Od cigareta, odjeće i tenisica do pente, nakita i kajaka

S utorka  na srijedu u Pridrazi nepoznati počinitelj je pokušao provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe u pokušaju.

U noći sa srijede na četvrtak  u Karinu Gornjem nepoznati počinitelj je  provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio veću količinu raznih cigareta. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa srijede na četvrtak u Ulici J.J. Strossmayera u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u automobil u vlasništvu 49-godišnjaka odakle je otuđio razne odjevne predmete. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U četvrtak poslijepodne u Starigradu nepoznati počinitelj je provalio u kamper vozilo  u vlasništvu 47-godišnjeg francuskog državljanina odakle je otuđio novac i nakit. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Jučer tijekom dana u Ulici knezova Draškovića u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 65-godišnjaka odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U noći sa utorka na srijedu u Sukošanu nepoznati počinitelj je s broda na vezu otuđio vanbrodski motor u vlasništvu 55-godišnjeg njemačkog državljanina. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

S ponedjeljka na utorak u Biogradu nepoznati počinitelj je iz apartmana otuđio novčanik u kojem se nalazio novac i osobni dokumenti u vlasništvu 32-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe

U  srijedu poslijepodne u Pakoštanima nepoznati počinitelj je iz apartmana otuđio nakit  u vlasništvu 23-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U  četvrtak poslijepodne u Pakoštanima nepoznati počinitelj je iz kuće otuđio novac u vlasništvu 78-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe

U noći sa 10. na 11. kolovoza u Sv. Petru nepoznati počinitelj je s plaže otuđio kajak u vlasništvu 51-godišnjeg hrvatskog državljanina. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U srijedu poslijepodne u ulici Polačišće u Zadru nepoznati počinitelj je iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva otuđio jedan par tenisica. Materijalna šteta iznosi oko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...