Evo što je prethodilo teškoj prometnoj nesreći u Stankovcima

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac proveli su jučer  kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjim vozačem, kojeg se sumnjiči za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

Naime. 57-godišnjaka se sumnjiči da je jučer oko 11 sati u Stankovcima, upravljajući Opel-om (DA)  na dionici D 59, krećući se sporednom cestom nije se zaustavio na prometni znak „Obvezno zaustavljanje“ i ušao u raskrižje s državnom cestom D 27, a da nije propustio sva vozila te vozilom udario u Fiat Tipo (SL), kojim je upravljao 50-godišji vozač. Nakon sudara Fiat udara na metalnu zaštitnu ogradu, a Opel se rotira na cesti u kojeg udara teretno vozilo Mercedes (ZG).

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 50-godišnji vozač u Fiatu slatinskih registracijskih oznaka, dok je 29-godišnja putnica u Opelu daruvarskih registracijskih oznaka lakše ozlijeđena.

Uz kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu (čl.227.st.4 ZOSCP) 57-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...